De la o vreme, când ai 84 de ani, nu se mai întâmplă mare lucru în viața ta de zi cu zi. Trăiești o rutină, un mers al lucrurilor pe care nu îl mai controlezi și care depinde foarte mult de ceilalți, de restul familiei. Ei se ocupă de toate, ce mai poți face tu, „la vârsta asta”?
Read MoreChardonnay e un soi de vin. Unii spun că e nobil. Că e elegant. Este. Mie îmi place pentru și pentru că e sec. Sec. Așa cum este adevărul. In vino veritas, zice o vorbă veche, latină. Chardonnay este vinul care ar trebui să fie pe masa guvernului. Recomand chardonnay de Sâmburești. Sau de Purcari. Purcari e tot în România. Peste Prut. Peste Prut e tot România. Dar asta e o altă poveste. Am fost la țară, iar seara am băut chardonnay de Purcari. Trebuia să mergem la țară, la mamele noastre. Mama rămăsese fără țigări și fără niște medicamente.…
Read MoreStatisticile arată că în weekend sunt mai puține decese decât în zilele de lucru. Mă refer la decesele din cauza coronavirusului. Aceeași scădere se vede în raportările care privesc noile îmbolnăviri. Ca și cum virusul se relaxează în weekend. Greu de crezut că în weekend COVID-19 uită de oameni și face plajă. Spre deosebire de autoritățile noastre, virusul lucrează și în weekend. Cum se explică atunci graficul care arată relaxare? Nu e greu de răspuns. Suntem într-o situație de urgență în care e urgent să stăm acasă. E urgent pentru medici să intervină. E urgent orice, mai puțin o statistică…
Read More
Discutii